4 Σεπτεμβρίου 2011

Season of the Witch


14 αιώνας.
Οι δύο σταυροφόροι ,ο Behmen και ο Felson,συνειδητοποίησαν και οι δύο ΞΑΦΝΙΚΑ  και συγχρώνος ,ότι δεν είναι σωστό να σκοτώνουν αθώους.Αποφάσισαν να μην υπακούν πια την εκκλησία, με αποτέλεσμα αποχωρήσουν.
Ώσπου αναλαμβάνουν να μεταφέρουν μια υποτιθέμενη μάγισσα σε ένα μοναστήρι ,μέσα στο οποίο υπήρχε το τελευταίο αντίγραφο ενός βιβλίου που είχε μέσα κάποιες προσευχές  ικανές να  καταστρέψουν τις δυνάμεις της.

Η κοπέλα κατηγορείται πως είναι μάγισσα, διότι πιστεύουν ότι αυτή προκάλεσα την πανούκλα στις περιοχές από όπου περνούσε.

Στο ταξίδι για το μοναστήρι τους δύο σταυροφόρους τους ακολουθούν ένα παπαδοπαίδι, ένας ιερέας , ένας ιππότης και ένας οδηγός.

Από εκεί ξεκινάει η περιπέτεια.Τι περιπέτεια δηλαδή, όλα είναι τα ίδια και τα ίδια.

Ακολουθεί την κλασική ροή....

Spoiler!!
Θα βρουν 2-3 εμπόδια μέχρι να φτάσουν εκεί.Θα ψοφήσουν δυο τρεις (πάντα θα ξέρεις ποιος από όλους είναι το επόμενο θύμα).Χωρίς δράση και χωρίς καμιά ανατροπή.


Μόλις είδα τον Nicolas Cage να παίζει λέω, τι κάνει τώρα αυτός εδώ μωρέ? Φύγε πρε από κει να παίξει κανένα νέο παιδάκι.
Δεν έκανε πραγματικά τίποτα και είχε συνεχώς  υπερβολικό ύφος λες και είναι ο καλύτερος πολεμιστής του κόσμου και ο πάνσοφος.
Τον έχω συνηθίσει σε άλλου είδους ταινίες και γιαυτό μου φάνηκε τελείως ξέμπαρκος  εδώ.

Από την αρχή που τον έδειχνε με τον φίλο του σε μάχη, να χασκογελάνε και να σκοτώνουν τους ''εχθρούς'' με τοοοση άνεση λέγοντας και αστειάκια, κατάλαβα τι επρόκειτο να δω.


Η μάγισσα μου τράβηξε την προσοχή ,καθώς έπαιζε πολύ σημπαθητικά.Από τη μια έβλεπες ένα αθώο κακοποιημένο κορίτσι και από την άλλη μια σατανική γυναίκα που κρύβει πολλά μυστικά.


 


Επίσης παίζει και ο
Robert Sheehan, αρέσει πολύ στα κοριτσάκια.






imageYou sexy thing.....NOT

(οχι σοβαρά τώρα, είναι γαμάτος στη σειρά Misfits.Toν υπεραγαπώ !! Σαν κοριτσάκι και εγώ!!Να τη δεις, πάρε βίνετο http://www.youtube.com/watch?v=0sTMfpFSwVg )

 Η ταινία είναι ανεκτή γενικότερα και μια χαρά βλέπετε καθώς εξελίσσεται πολύ γρήγορα.

Εικόνες από την ταινία,


HAHAHAHAHHAHAHAH !!! 
Εντάξει ας σοβαρευτούμε,












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου