16 Ιουλίου 2011

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2


 Μααααλιστα μαααλιστα.

Ένα τεράστιο ΣΥΝ στην ταινία : ΔΕΝ εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ήρθε το  ΤΕΛΟΣ αυτής της ιστορίας.Έτσι λοιπόν δεν υπήρχε καθόλου μελόδραμα, και προπάντων καθόλου υπερβολή!
Είναι πολύ σημαντικό αυτό! Θα ήταν μεγάλη παγίδα να υπήρχε το φθηνό μελόδραμα το οποίο θα σου υπενθύμιζε πως ήρθε το τέλος. ''Τέλος ο Harry !Κλάψε κλάψε τώρα!''
Ο καθένας μας ξεχωριστά που μεγάλωσε με Harry Potter νιώθει την πίκρα.Οπότε το μελόδραμα θα ήταν περιττό.

Μια ταινία που δικαιώνει τον θεατή. Τα πράγματα κυλούν εντελώς ομαλά.Σαν όλες τις ταινίες Harry Potter.
Ο θάνατος του Voldemort δεν ήταν ο σούπερ θεαματικός , για τον απαιτητικό θεατή, αλλά για μένα ήταν ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ! Πραγματικά ήταν μια από τις αγαπημένες μου σκηνές.Ήταν απλή ,λιτή και εντυπωσιακή!

 Ο Snape για μένα , αλλά και όπως αποδείχτηκε,ήταν ο πρωταγωνιστής όλων των ταινιών Harry Potter.Στη συγκεκριμένη ταινία παρόλο που είχε μικρή συμμετοχή, έκλεψε την παράσταση.
 

 

Φυσικά δεν έλειπαν τα χειροκροτήματα στο φιλί του Ρον και της Ερμιόνης, πράγμα αναμενόμενο, όπως επίσης και του Harry της  Ginny.










Ήταν περιττά τα 19 χρόνια μετά?

Ίσως ναι, αλλά πιθανόν να μην το άλλαζα αν ήταν στο χέρι μου. Είχε πλάκα, και όλοι μας είχαμε την περιέργεια να δούμε τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές πως εξελίχθηκαν.Παρεμπιπτόντως όλοι στην αίθουσα γελούσαν.

Μάλλον η πιο ώριμη ταινία σε σχέση με τις προηγούμενες.

Τι άλλο να πω?? Νομίζω πως τα είπα όλα. .

Δεν με νοιάζει να σχολιάσω αρνητικά στοιχεία της ταινίας. Μια ολόκληρη γενιά μεγάλωσε μαζί του!It's Harry Potter for fu.cks sake !!!

Πάρε λίγο υλικό από making of, και μετά τέλος!






































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου